Avslutad tävling

Jazzkonsert

Stort grattis till er som vann biljetter för två till jazzkonserten med Carling Family! Från dixieland till swingjazz, humor och varieté med glitter och glamour. Torsdag 9 mars, Withalasalen i Vetlanda.

Vann du?

Tävla med Cirkus Maximum

Grattis till er som vann biljetter till Cirkus Maximum. Diorios motorcyklar, busiga åsnor, Egyptisk dans och mycket mer. Föreställningar i Jönköping 4/4 och Tidaholm 5/4.

Musikalkavalkad i Nässjö

Grattis till er som vann biljetter till Rotarys vårkonsert! S:t Olofs Brasskvintett, Allis Brorsson, Andreas och Gittan Glans samt Mikael Vinald framträder till förmån för Rotarys Läkarbank. Söndag 19 mars kl 17.00, Missionskyrkan i Nässjö.

Vårkonsert på Jönköpings Teater

Grattis till er som vann biljetter till vårkonsert med KFUM:s Orkester och Södra Vätterbyggdens Manskör. Lördag 1 april kl 18.00, Jönköpings Teater.

Konsert med Olle Rydell

Grattis till er som vann biljetter till konserten med orkesterlegendaren Olle Rydell och hans åttamannaband. Torsdag 2 mars, kl 19.00, Kulturhuset i Markaryd.

Tävling

Modevisning

Grattis! Ni vann biljetter för två till årets modevisning med Höglandets Zontaklubb. Torsdag 23 mars kl 19:00, Kyrkbacksgården i Eksjö. 

Innebandyfest i Kinnarps Arena

Grattis till er som vann biljetter till årets innebandymatch i Kinnarps Arena. Mullsjö AIS - Pixbo Wallenstam, fredag den 17 februari.

Lisa Ekdahl

Grattis! Ni vann biljetter till Lisa Ekdahl. Aktuell i "Så mycket bättre". 6 april 2017, Konserthuset Jönköping.

Sidor